Älskade gamla skola..

Rosentorpsskolan i Vellinge måste rivas..







VELLINGE. För tio år sedan byttes de illaluktande tryckimpregnerade syllarna, men det hjälpte inte. Personal och elever kunde fortfarande uppleva visst obehag och känna märkliga odörer, när de vistades i Rosentorpsskolans sjuttiotalsannex.

Åtgärder vidtogs, och Vellingebostäder, som förvaltar kommunens skolor, anlitade experter för att hålla kontinuerlig koll på läget. I våras förvärrades problemen. Allt fler fick allergiska besvär. Symptom som rinnande ögon, trötthet, huvudvärk och halsont blev allt frekventare.

Ja.. Det var på min tid dom byggde om, Så roligt vi hade.. Vi fick äta mat i klassrummen och det hade vi inget emot.. Senare fick vi ett helt nytt klassrum i den nya byggnaden, och det hade vi inget emot för det var så fint där. Rosentorp var Vellinges finaste skola och är faktskt fortfarande. tycker jag!

Saknar min grundskole tid. Så roligt vi hade ändå trots all drama. Hehe.

Jag avslutar med en patriotisk låt som vi alla hatade. Speciellt när Gudrun sjön den allt för högt och dåligt.

"Nu är sommarlovet slut, och vi alla brister ut, Vi är äntligen tillbaks till vår skola rosentorp, Lata dagar, vi har solat våra magar, nu vi längtar riktigt trängtar till vår skola roooosentorp!"

( kan vara något fel, faktiskt ex antal år sen jag sjöng den. men man glömmer den nog aldrig riktigt)

KRAM

Allt handlar inte om sex..




Haha!

varför?

Någon undra varför jag tyckte Laurin Hill var koko..

För det första har hon gått ut med att "I don't like white people"

Och för det andra..



Låter bilden tala för sig själv.

Oh Happy Day!

Denna låten och filmen för den delen har jag hört och sett 100ggr minst. Inte för att filmen är så bra i sig själv nej nej, Låtarna och sångarna är ju helt amazing.

Speciellt Oh Happy Day. Som får mitt hår att resa sig på kroppen varje gång jag hör den.. Men bara den sjungs av gänget från Sisters act. och helt otroligt sexiga Ryan Toby! Omfg. hehe.

Med den rösten trodde man att han skulle bli väldigt stor, typ som Laurin hill som också är med i filmen. Fast hon är ju ett koko barn, enligt mig. Sjunger fint och allt det där. men koko.

IAF. här i sverige har ju Ryan inte blivit så stor, kommer ihåg när dom kom ut som City High. Men tydligen nu när jag läser lite om honom så är han väldigt stor i USA som musik skrivare, Han har bland annat skrivit låten MIAMI till Will Smith.
 
Helt underbart sjunger han. njut.

RSS 2.0